Celebri, dar cu suflet mare. Cine sunt vedetele care au adoptat copii

Data publicării:
Sandra Bullock, instagram
Descriere foto: Sandra Bullock, instagram

Pe lângă carieră, celebritățile își doresc și o familie, pe care, uneori, din diferite motive, nu o pot avea prin forțe proprii. Fie că nu au timp să aibă proprii copii, nu și-au găsit sufletul pereche sau pur și simplu vor să facă o faptă bună, unele dintre ele adoptă.

Adoptarea unui copil este o practică obișnuită în întreaga lume, dar are o tendință mult mai mare în rândul vedetelor. Acestea sunt cunoscute pentru adoptarea unui copil din diferite țări și chiar din diferite religii, ceea ce este un lucru extrem de important.

Iată celebritățile  care au făcut această faptă de milioane:

Katherine Heigl -  Katherine Heigl este un celebru model, actriță și producător de film din America. Este inclusă pe lista celor mai frumoase femei din lume și, de asemenea, în multe alte liste, datorită frumuseții și abilităților sale de actorie. Katherine și soțul ei, numit Josh Kelly, au adoptat doi copii în 2009,  Nancy Leigh din Coreea de Sud și Marie Hope din America. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

Tom Cruise este actorul care este inclus în lista celor mai buni actori din industria cinematografică. El a adoptat doi copii împreună cu soția sa,  Nicole Kidman, în 1993. Fiica sa, Isabella Jane, a fost adoptată când avea doar 2 luni, iar fiul său, Connor, a fost adoptat doar la vârsta de 2 săptămâni. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Angelina Jolie  este o celebră actriță, model, producător și autor al Americii, dar și o inspirație pentru întreaga lume. Considerată cea mai frumoasă femeie din lume, Angelina Jolie este și o mamă model.  Actrița a adoptat trei copii. În 2002, Angelia Jolie l-a adoptat pe Maddox, un copil născut în Cambodgia și care la vremea respectivă avea șapte luni. În 2005, a înfiat-o pe Zahara, o fetiță de șase luni, născută în Etiopia, iar în 2007, l-a adoptat pe Pax, în vărstă de trei ani, născut în Vietnam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Madonna-  este regina muzicii pop, compozitoare, producătoare și scenaristă  Ea a adoptat doi copii din Malawi. În 2006, l-a adoptat pe David, iar Mercy a fost adoptată în 2004, la vârsta de 4 ani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 Sandra Bullock este, de asemenea, celebră actriță care l-a adoptat pe Louis Bardo, în 2010. Sandra Bullock a adoptat și o fetiță de 3 ani, care locuia la un centru de plasament din Louisiana. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel