„M-am gândit la sinucidere”. Andreea Marin, VICTIMA depresiei. Vedeta a făcut confesiuni tulburătoare

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, captură YouTube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, captură YouTube/ Cătălin Măruță

Andreea Marin a făcut confesiuni tulburătoare despre perioada în care a fost victima depresiei. 

Andreea Marina este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De ani buni se bucură de admirația publicului, dar puțini oameni cunosc problemele pe care aceasta a trebuit să le înfrunte. Vedeta și-a adus aminte de cea mai grea perioadă din viața ei, când zilele i se păreau un coșmar. Prezentatoarea TV este noua invitată în podcastul lui Cătălin Măruță. În cadrul interviului, vedeta a vorbit despre depresia ei și gândurile de suicid.

Cătălin Măruță a întrebat-o pe vedetă dacă a fost la psiholog. Andreea Marin a mărturisit că a apelat și la psiholog, dar și la psihiatru. Totodată, prezentatoarea TV a declarat că a avut și momente în care s-a gândit la sinucidere, crezând că în felul acesta va scăpa de toată nefericirea pe care o avea.

„Am ajuns să nu mai am frică de nimic. Fac tot ce-mi stă putere. Determinarea face diferența între oamenii care reușesc și care o lasă mereu pe altădată. Am fost și la psiholog, și la psihiatru. Din păcate, am trecut și prin experiența depresiei. Dă-ți seama că am ajuns în punctul în care nu mai voiam să pun pe umerii celor dragi nefericirea mea… Și, soluția care e? M-am gândit la sinucidere. Acum o văd drept o prostie. E foarte greu să construiești ceva cu un om ani de zile, iar apoi să vezi că nu mai poți înainta”, a declarat Andreea Marin în podcastul lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin, despre BOALA cu care a fost diagnosticată din cauza stresului

âAndreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De ani buni se bucură de admirația publicului, dar puțini oameni cunosc problemele pe care aceasta a trebuit să le înfrunte. În cadrul unui interviu, Andreea Marin a povestit faptul că multă vreme s-a confruntat cu o gastrită pe care a făcut-o pe fond de stres.

Prezentatoarea TV a mărturisit că a făcut o cură de detoxifiere. De asemenea, vedeta a precizat că nu are voie să consume anumite alimente.

„Bolile încep odată cu acumularea toxinelor, a emoţiilor negative, a dezechilibrului consumului energetic. Avem nevoie măcar o dată pe an de o restartare. Avem nevoie să facem asta pentru sănătatea noastră. Nu slăbești foarte mult, ci 4-5 kilograme într-o săptămână maxim. Detoxifierea e de mai multe feluri. Toxinele și stresul creează obstacole în calea funcționării normale a corpului nostru.

Eu am ales varianta de detoxifiere pe bază de lichide. Asta de dimineață până seara. Nu îți este foame… Și ai o energie extraordinară. Mi s-a spus că anumite alimente nu sunt bune pentru mine. De exemplu, eu am niște probleme legate de o gastrită pe bază de stres, de mai multă vreme, și atunci anumite alimente nu îmi sunt recomandate în exces, deși mie îmi plac.

În mod normal, e bine să stai minimum 7-8 zile la o dietă de detoxifiere. Eu am venit 3 zile într-un weekend și alte 3 în alt weekend”, a explicat Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel