„Ești grasă și nu te vrea nimeni”. Ellie White, UMILITĂ de colegii din DJ Project: Nu mă încadram în tiparul femeii lor ideale

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ellie White, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ellie White, instagram

Ellie White a vorbit despre perioada în care a făcut parte din trupa Dj Project. Vedeta a fost umilită de proprii colegi.

Ellie White, cunoscută de o țară întreagă pentru activitatea ei din cadrul formației DJ Project, a decis să povestească, pe blogul personal, cum a fost umilită de către colegii săi. Artista a mărturisit că i se punea în evidență la interviuri să nu vorbească, doar dacă întrebarea îi este adresată direct. 

"Aveam câteva apariții în presă scrisă, mergeam la emisiuni să ne prezentăm piesele noi, însă eu eram instruită de colegi să tac din gură la interviuri, așa că mă făceam mică în spatele lui Maxx și răspundeam doar atunci când o întrebare îmi era adresată direct mie", a povestit Ellie White pe blogul personal.

Ellie White: “Ești grasă și nu te vrea nimeni” 

Artista a povestit că managerul trupei i-a spus că nu o vor pe ea pe coperta unei reviste din cauza faptului că este prea grasă. Ulterior, Ellie White a descoperit că acesta era doar un motiv invocat de către colegii săi, ca ea să nu apară în revista respectivă. Vedeta a precizat că toate umilințele și stresul au dus-o în starea în care a început să îi cadă părul din sprânceană, iar psihicul era la pământ.

“Rivalii” noștri de pe atunci erau cei de la Activ, iar eu mă minunăm să o văd pe Oana ( solista lor ) prin toate revistele și ziarele. Și într-o zi mi-am luat inima în dinți și l-am întrebat pe managerul nostru de atunci – Emil Burloi, eu de ce nu sunt pe acolo, nu de altă, dar piesele noastre erau mult mai ascultate, iar noi că și trupa eram mai bine cotați decât ei. Răspunsul domnului manager a fost că revistele nu mă vor, că sunt grasă. “Pune-te pe slăbit, și pe urmă mai vorbim cu ei”. Mult mai târziu ( după despărțire ) am aflat de fapt că revistele mă voiau, că nu eram grasă, însă domnul manager le spunea că “Elena nu vrea să apară în reviste!” 

Frază “ești grasă și nu te vrea nimeni” a fost laitmotiv-ul relației mele cu băiețîi de la Dj Project. Faptul că nu mă încadrăm în tiparul femeii lor ideale mi-a făcut viață alături de ei un calvar. Atât de mult încât la un moment dat m-am trezit că îmi cade părul dintr-o sprânceană. Atât de mult mi-a căzut încât nu mai aveam par decât foarte puțîn în partea mai mare. După o vizită la doctor, acesta m-a întrebat dacă m-am stresat mai tare în ultima perioada. Nu i-am spus că trăiam într-un stres continuu, însă a fost o trezire bruscă la realitate, și un moment de cotitură în atitudinea mea față de ei. Din acel moment, drumurile mele alături de băieți se făceau exclusiv cu căștile în urechi și cu muzică la maxim. Nu mai suportăm să aud nici măcar o frază de-a lor, cu atât mai mult una în care îmi repetau obsesiv că sunt grasă și sunt nașpa. Atunci mi-am educat creierul să practice ascultarea selectivă. Practic, în momentul în care nu voiam să îi aud, creierul meu întră într-un mod surd intenționat, și sunetele din jurul meu deveneau imperceptibile. Era un mecanism de apărare pe care mi l-am dezvoltat din disperarea de a nu o lua razna. Stresul psihic devenise atât de mare încât nu mai puteam suportă, însă am mers mai departe ani întregi. Învățasem să îi ignor, și lucrurile deveniseră mai suportabile. Nu, nu au încetat să îmi spună că sunt grasă,  doar am început eu să nu ii mai bag în seamă", a mai povestit artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel