„Este degenerativă, nu se vindecă.” Jeni Nicolau, despre boala pe care a moștenit-o de la mama sa

Data actualizării: | Data publicării:

Jeni Nicolau a vorbit despre boala pe care a moștenit-o de la mama sa. 

Jeni Nicolau este una dintre cele mai apreciate artiste datorită vocei sale, dar și a umorului său caracteristic. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini știu faptul că artista a fost diagnosticată cu o boală pe care a moștenit-o de la mama sa și care nu are leac. 

Cu ce probleme de sănătate luptă Jeni Nicolau

Recent, Jeni Nicolau a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.  Artista a mărturisit că a fost diagnosticată cu o artoză, pe care a moștenit-o de la mama sa. Din nefericire, această afecțiune nu se vindecă, însă vedeta a găsit un tratament care o ajută să țină boala pe loc. 

„Am o artroză pe care am moștenit-o de la mama. Am făcut niște infiltrații la Târgu Mureș. Fac o dată la 6 luni 700 de kilometri ca să ajung acolo, de la Craiova la Târgu Mureș, pentru a face aceste infiltrații. Din momentul în care am ieșit din cabinet sunt ca și nouă. Este ca un anti-inflamator, nu vindecă total, în schimb, ține boala pe loc. Artroza este o boală degenerativă, nu se vindecă.”, a explicat Jeni Nicolau, la Antena Stars.

Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme

eni Nicolau a dezvăluit, la Antena Stars, cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Artista de muzică populară spune că dieta pe care a urmat-o e destul de simplă, fiind nevoie să elimini din alimentație doar cîteva grupe de alimente. Rezultatele regimului sunt într-adevăr fabuloase, dacă ne uităm cum s-a stransformat silueta artistei.

„Am mâncat proteina: lapte, carne, brânza, ouă. În primele 7 zile, fără fructe și legume, după 7 zile, o zi proteină simplă, o zi proteină cu legume. Când am slăbit atât cât am vrut, am mâncat și fructe numai dimineața. Am renunțat cu desăvârsire la ulei, pâine, paste și dulciuri. Îmi fac eu dulciuri fără zahar și fără făină, cu banane coapte pasate. Bananele le folosesc aproape la orice în loc de zahar, și fulgii de ovaz pe care uneori îi transform în făina”, a dezvăluit Jeni, pentru Star Popular, de la Antena Stars.

La un pas să-și piardă viața din cauza kilogramelor în plus


Vedeta a încercat mai multe diete de-a lungul timpului. Ea spune ca ajunse se să aibă 30 de kilograme în plus și nu își găsea deloc motivația să slăbească. Mai mult, ea a apelat la mai multe diete care i-au pus viața în pericol. 

„Am avut multe, multe kilograme în plus, scăpasem de sub control. Într-o perioadă aveam peste 30 de kilograme în plus și consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenator de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viața.', a spus ea în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Artista a încercat tot felul de diete. Cea mai periculoasă a fost cea în care nu a mâncat nimic timp de 3 zile și a ajuns la spital. 

„Pentru că am luat o cură de slabire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supa de varză, iar urmatoarele trei zile am luat niște medicamente și am ajuns direct în spital', a mai spus ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel