Lora a pierdut o colaborare internațională, din cauza iubitului gelos: ”Omul chiar m-a admirat foarte mult”

Data actualizării: | Data publicării:

Lora a dezvăluit care a fost colaborarea internațională pe care a ratat-o.

Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Chiar dacă foarte multe persoane îi apreciază vocea deosebită, printre care chiar și artiști cu renume internațional, vedeta a dezvăluit faptul că, în trecut, a ratat o colaborare cu un cunoscut cântăreț englez, din cauza iubitului pe care îl avea pe vremea aceea. Bărbatul era prea gelos ca să accepte acest lucru, motiv pentru care nu a lăsat-o pe solistă să accepte provocarea.

„Pentru că am avut un iubit gelos pe vremea aia și nu voia să înțeleagă că Maxi Jazz are o soție și că soția lui e pe scenă cu el și omul chiar m-a admirat foarte mult, a vrut foarte mult să plecăm acasă. Așa s-a stricat o posibilă colaborare”, a declarat Lora pentru cancan.ro.

Cât de grea este viața de artist

Chiar dacă pe rețelele de socializare totul pare roz, Lorea spune că, în realitate, viața unei vedete poate fi oricum, dar numai perfectă nu. Mai mult, în România treaba le este cu atât mai îngreunată celebrităților de trafic și de drumurile care nu sunt deloc puse la punct.

„Echipa pe care o ai tu contează foarte mult dar mai sunt și celelalte echipe cu care tu trebuie să comunici. Câteodată e obositor, câteodată unii vorbesc rusă, alții chineză, câteodată pur și simplu nu se aliniază planetele și trebuie să ai foarte multă răbdare. În România te omoară psihic traficul, e un impediment foarte mare ăsta. Pierzi foarte mult timp pe drumuri. Sunt și tot felul de mentalități cu care te lupți”, a povestit Lora pentru sursa citată.

 

 

Cum a descoperit Lora că are intoleranță la gluten

Lora a avut și câteva probleme de sănătate recent, când se umfla foarte tare și nu înțelegea de ce. Artista a făcut mai multe investigații, și, în urma unor rezultate amănunțite, a aflat faptul că are intoleranță la gluten. Așadar, aceasta a fost nevoită să scoată din alimentație toate aceste alimente pe bază de gluten, iar de atunci vedeta spune că nu se mai confruntă cu acea problemă.

„Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit și mă simt mult mai bine!”, a declarat Lora pentru Click

 

Lora, motivul pentru care amână nunta: ”Numai la măritat nu mi-a mai stat gândul”. Decizia radicală a cântăreței

 

Artista a fost victima bullyingului

Chiar dacă cum este una dintre cele ai bune voci din țară, drumul spre succes nu a fost unul ușor, recunoștea vedeta recent. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe Pro TV, artista a vorbit despre perioada copilăriei, când era adesea victima bullying-ului. Mai mult, ceilalți copii i-au pus și o poreclă vedetei, care era destul de afectată din această cauză.

”Nu eram înaltă, am o înălțime medie. Atunci eram o puștoiacă care purta pantaloni scurți de blugi, cu bocanci de piele și cu un fel de tricou croșetat. Și pentru că stilul ăsta nu se potrivea cu locația, pentru că eram la bunici în vacanța de vară, m-au poreclit așa, Cocostârca, pentru că eram cu picioarele la vedere. M-a afectat foarte tare, deși cele mai multe complimente pe care le primesc sunt pentru picioare acum. Oamenii care au anumite tensiuni și nu știu cum să le gestioneze, cad pradă acestor răutăți. Pentru ei este o eliberare de tensiune, de energie negativă.”, a declarat Lora în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV.

Cum arată Cristina Ciobănașu în costum de baie. Actrița se află într-o vacanță de vis în Grecia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel