Fiica Danei Rogoz nu a văzut niciodată dinți de om. Motivul pentru care micuța a văzut doar dinții câinelui: "Am stat tot timpul cu mască. Le-am interzis celorlalți să o dea jos în prezența ei"

Dana Rogoz, sursa instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, sursa instagram

Dana Rogoz a dezvăluit motivul pentru care fiica ei nu a văzut niciodată dinți de om, ci doar pe ai câinelui.

Dana Rogoz a uimit pe toată lumea, după ce a dezvăluit faptul că fiica ei de doar un an a văzut doar dinții câinelui. Actrița a mărturisit că a stat tot timpul cu mască de protecție. Ba mai mult, le-a interzis celorlalți să își dea masca jos în prezența micuței.  Mai mult decât atât, dacă apărea la televizor vreun film sau vreo reclamă cu un om fără mască, Dana Rogoz schimba repede canalul. 

”Mi se intampla foarte des cand sunt cu Lia ca oamenii sa ma întrebe, oarecum jenati, daca n-ar fi mai bine sa isi scoata masca in fata ei, sa nu cumva sa o sperie. De fiecare data le raspund ca ea in lumea asta s-a nascut. Oamenii purtau masca inca din sala de nasteri. Acum ca se renunta incet - incet la ea, s-ar putea sa se sperie de dintii oamenilor! Hey, acopera-ti gura cu ceva, nu e in ordine! Imi imaginez ca e ca si cand eu as vedea de maine toti oamenii umbland pe strada ... goi”, a spus Dana Rogoz.

”Am stat tot timpul cu masca. Efectiv tot timpul. Copilul nostru nu a vazut niciodata pana acum cum arata buzele si dintii oamenilor. Le-am interzis celorlalti sa isi dea masca jos in prezenta ei. Si daca, Doamne Fereste, aparea la televizor vreun film sau vreo reclama cu un om fara masca, schimbam repede canalul. Singurii dinti pe care i-a vazut in viata ei pana acum sunt ai cainelui nostru”, a povestit Dana Rogoz.

Fiica Danei Rogoz a împlinit un an

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară pe data de 20 mai 2020. Recent, mezina familiei a împlinit un an, iar actrița a sărbătorit-o așa cum se cuvine, având parte chiar și de o petrecere pentru ruperea turtei. Dana Rogoz le-a povestit fanilor și ce obiecte a ales de pe tavă.

”Micuța mea a ales de pe tăviță parfumul, rigla și o pensulă pe care chiar Vlad o așezase înainte, fără ca ea să știe”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 mai, 08:00 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play