Cum își relaxează Monica Bârlădeanu partenerii înainte de scenele fierbinți: „Le propun să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării”

Monica Bărlădeanu are o metodă inedită de a-și ajuta colegii din filme să se detensioneze și să facă față cu brio scenelor fierbinți. Actrița le propune partenerilor să o pipăie, pentru a se obișnui cu corpul ei. 

Să o pipăi pe Monica Bârlădeanu poate părea visul oricărui bărbat, dar numai în pielea actorilor care joacă alături de ea să nu fii, mărturisește actrița, care a găsit metoda perfectă pentru a-și relaxa colegii mult prea timizi. Vedeta le propune colegilor să îi pipăie anumite părți ale corpului, chiar înainte de scenele fierbinți, în acest fel, în timpul filmărilor, să se poată concentra pe rol și să nu fie surprinși. 


„De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt speriați. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe el! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat în timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a povestit Monica Bârlădeanu în podcastul „ Mincu, Maria Popovici și Banciu – S-a și râs”.

 

 

 

 

Cum se menține în formă

 

Are 42 de ani și arată ca o adolescentă. Ba mai mult, în timp ce majoritatea femeilor se luptă cu celulita, Monica Bârlădeanu se poate lăuda cu o piele de bebeluș. Actrița folosește un truc eficient pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală. 


 Actrița din serialul VLAD de la PRO TV a dezvăluit trucul care o ajută să arate ca o zeiță. 


Monica Bărlădeanu face masaj frecvent, procedură care o ajută să țină celulita la distanță, dar și să se relaxeze. 

„Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc. Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru.', a spus Monica Bârlădeanu pe  rețelele de socializare.

 

Dieta Monicăi Bârlădeanu

Actrița a renunțat complet la dulciuri pentru a ține kilogramele la distanță și urmează dieta Hiperproteică, adică evită carbohidrații și consumă mai multă carne.


„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist', a declara Monica Bârlădeanu pentru 'Ce se întâmplă doctore?'


A renunțat complet la dulciuri


'Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci', a mărturisit vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 10 iul, 15:06 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play