Ce spune Jojo despre aparițiile ei nud din Playboy și filmul Poker: „Nuditatea era cumva adusă la un rang de artă”

Jojo, foto Instagram
Descriere foto: Jojo, foto Instagram

Jojo a vorbit deschis despre aparițiile ei fără inhibiții în Playboy și filmul Poker. Actrița le cataloghează drept artă. 

Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a renunțat la haine și la inhibiții și a pozat pe când avea doar 19 ani în revista Playboy. Aceasta a avut o scenă nud și în filmul Poker. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV aceasta a vorbit despre curajul ei și ce au reprezentat acele momente pentru ea. 


Jojo a catalogat aparițiile ei dezbrăcată ca fiind artistice și nu înțelege de ce oamenii privesc atât de ciudat aceste lucruri când în mediul online tinerele se pozează mai mult goale. 


„Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte. În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme”, a spus Jojo. 


Jojo a pozat la 19 ani pentru revista Playboy, iar Cătălin Măruță a ținut să sublinieze asa chiar în timpul interviului cu celebra actriță.


„Cineva spune că ai fost și în revista aia pentru bărbați, o are el”, a mai spus Cătălin Măruță. 


„Pe vremea aceea, cumva, pentru că eu sunt o mare iubitoare de artă, chiar și în acele pictoriale, nuditatea era cumva adusă la un rang de artă. Ce văd astăzi pe Instagram, fără a fi… este cumva foarte tricky. Eu sunt ușor speriată, artistul din mine, deși sunt foarte liberă în gândire. Acolo nu este nicio revistă, se pozează fetele alea singure”, a adăugat vedeta. 

 

Jojo a recunoscut că a fost îndrăgostită de Florin Călinescu

 

„Feblețe, n-am cum. E taur ca mine. Știi că am fost îndrăgostită de el? Când îi auzeam vocea la radio. Doamne, cât îl ascultam. Florin, nu știu dacă ți-am zis vreodată că îți ascultam emisiunea de la radio. Eram îndrăgostită de vocea lui, eram topită. După ce l-am cunoscut am zis: „wow, uite-l pe Florin Călinescu”. Eram puștoaică, aveam 12 ani, eram singură, normal”, a spus Jojo "La Mărută".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 13 oct 2021, 10:45 | Categorie: Homepage
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience