Stiri publicate de Georgiana Ioniţă

Nutriționistul Wasim Nazer, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Nutriționistul Wasim Nazer este invitatul Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Lifestyle

Eli Lăslean și Violeta Bănică
EXCLUSIV
Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

Vedete

Crina Lință, Întâlnire cu Arta
EXCLUSIV
Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

Teatru - Opera

Călători în Tramvaiul Poeziei. foto Sebastian Tataru
Tramvaiul Poeziei ediția a III-a, un eveniment al Asociației „Arta Nu Mușcă”, s-a desfășurat în primul weekend din iunie la Timișoara, dar călătoria nu s-a încheiat!

Neconformiste

ucsandra Pavel, consultant certificat în somnul nou născuților și copiilor între 0-6 ani
EXCLUSIV
Lucsandra Pavel, consultant certificat în somnul nou născuților și copiilor între 0-6 ani, este invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News,  DC Medical și Părinți și pitici. 

Lifestyle

George Arion, la Întânlire cu Arta
EXCLUSIV
Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

Carte

Marina Nițoiu, prezentatoare TV
EXCLUSIV
Marina Nițoiu, prezentatoarea știrilor sportive de la PRIMA TV, este invitata Georgianei Ioniță Toader în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Vedete

EXCLUSIV
Fie că îți dorești o schimbare radicală sau îți dorești să păstrezi cât mai mult din nuanța naturală de șaten, trebuie să ții cont, întru totul, de sfaturile hairstylistului, pentru ca rezultatul să fie unul benefic părului tău. Totuși, un pas este că, odată cu alegerea decolorării părului,...

Lifestyle

Andreea Marin, Violeta și Adrian Brâncoveanu, foto Facebook
Andreea Marin nu își încape în piele de mândrie, după ce, fiica sa, Violeta, a reușit să obțină o bursă de studiu, într-un program de leadership în America. 

Vedete

Sabina Lisievici, actor, regizor, producător
EXCLUSIV
Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

Cinematografie

Matei Negrescu, Alexandra Ciobanu si Emanuel Cirstea
Din 24 si 25 august, #JoiVin devin seri de super seriale româneşti.  La Antena 1, după premiera celui de-al doilea sezon Lia – Soţia soţului meu, joi, 24 august, de la 20:30, serile de vineri vor sta sub semnul comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609. 

Vedete

Raluka, foto Instagram
Raluka dezvăluie cum arată alimentația ei, după ce a renunțat la carne. 

Vedete

Prima comedie romantico-culinară, ,,Dragoste pe muchie de cuțit’’, ajunge în toate cinematografele din țară pe 29 septembrie.

Cinematografie

EXCLUSIV
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online.  Andreea Agape a acceptat...

Vedete

Cristi Martin, arhivă personală
EXCLUSIV
Între 27 și 30 iulie 2023 Râmnicu Vâlcea prinde culoare! Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Ariel Vâlcea Fest transformă orașul într-un centru performativ care adună trupe de teatru, regizori și actori veniți din toate colțurile țării dar și din afara României. În cele...

Vedete

dr. Tarek Nazer, specialist ortopedie și traumatologie
Atroza este afecțiunea din zona ortopediei care afectează în special doamnele, însă nici domnișoarele sau domnii nu sunt feriți 100%. De asemenea, se spune că artroza este o afecțiune care afectează persoanele vârstnice, însă realitatea medicală pare să contrazică puțin această veche credință.

Sanatate

Cori Grămescu, foto Facebook
Vacanțele de vară sunt ocazii minunate de a explora locuri noi, de a descoperi culturi diferite, dar și stiluri noi de mâncare.  Deși ar trebui să fie momente de relaxare, de multe ori vacanțele pot aduce și mult stres prin prisma menținerii obiceiurilor alimentare sănătoase.

Diete

Roxana Ghiorgian
EXCLUSIV
Roxana Ghiorghian, prezentatoarea Meteo de la Prima TV, are o pasiune atipică: viteza. Iată ce ne-a povestit vedeta. 

Vedete

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef ASTROSENS/ foto Spectacola
EXCLUSIV
Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu previziunile astrale ale verii. Iată ce le așteaptă pe zodii în această perioadă.

Horoscop

Foto Freepik
EXCLUSIV
Mirela Vescan și Thea Haimovitz revin cu emisiunea Mi-Th influencer, duminică, 2 iulie 2023, la ora 11.00 pe Facebook și Youtube - DC News, DC News TV și Spectacola.ro. 

LifestyleDC Media Group Audience