Stiri publicate de Georgiana Ioniţă

Sursa foto: Florin Ghioca
EXCLUSIV
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Răzvan Oprea a acceptat PROVOCAREA...

Vedete

EXCLUSIV
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Eva Nicolescu a acceptat PROVOCAREA...

Vedete

Denise Rifai, foto Instagram
EXCLUSIV
Denise Rifai a dezvăluit ce ar vrea să o întrebe pe o celebră actriță, care în aceste zile se află în mijlocul unui scandal. 

Vedete

EXCLUSIV
Ce este feminitatea și în ce constă forța unei femei? Pot ele supraviețui împreună? Cristiana Pantici a stat de vorbă cu 27 de femei de succes din România pentru a afla răspunsul. 

Vedete

Viviana Sposub și George Burcea, foto Instagram
EXCLUSIV
Viviana Sposub și-a schimbat complet viața, în momentul în care a început matinalul de la Kanal D.

Vedete

Sursa foto: Florin Ghioca
Răzvan Oprea, actor și regizor, dezvăluie, pentru cititorii Spectacola, care este mesajul spectacolului „Stupid Fucking Bird”.

Showbiz

Delia Matache, foto Dimitri Caceaune și David Gal
EXCLUSIV
Delia Matache vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cariera și pasiunile sale. 

Vedete

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie
EXCLUSIV
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 28 mai 2022.

Horoscop

Foto Unsplash
EXCLUSIV
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 26 mai 2022.

Horoscop

Elena Gheorghe. Credit Foto: Dan Niculescu, Petru Ivu
Elena Gheorghe, spectacol incendiar la Sala Palatului! Artista a schimbat 7 ținute, a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro și accesorii lucrate de unul dintre designerii care au colaborat cu celebra Lady Gaga

Vedete

Ela Crăciun, foto Instagram
Ela Crăciun a trecut prin clipe de groază la nașterea primului ei copil. 

Vedete

Marius China, alături de Liana Stanciu și Connect-R.
EXCLUSIV
Marius China, unul dintre cei mai cunoscuți impresari artistici, care colaborează cu zeci de artiști, printre care și Connect R, Lora, Raluka, DJ Project, Andreea Bănică, Adda și Amna, dezvăluie detalii din culisele industriei muzicale. 

Vedete

Tudor Chirilă, Interviurile Spectacola
EXCLUSIV
Tudor Chirilă face o radiografie a societății în care trăim, plecând de la subiectul spectacolului „Visul american”. 

Vedete

Tudor Chirilă, Interviurile Spectacola
EXCLUSIV
Tudor Chirilă vine la Interviurile Spectacola, luni, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre spectacolul „Visul american”, dar și pentru a face o radiografie a societății românești. 

Vedete

Jorge, foto Instagram
EXCLUSIV
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Jorge a acceptat PROVOCAREA...

Vedete

Dr. Pavelina Andrei, medic Specialist Dermato - Venerologie, Doctor în Știinte Medicale
EXCLUSIV
Dr. Pavelina Andrei, medic Specialist Dermato - Venerologie, Doctor în Știinte Medicale, vine la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 16:00, pentru a vorbi despre factorii care ne pun în pericol pielea în sezonul cald.

Sanatate

Anamaria Ionescu, foto arhiva personală
EXCLUSIV
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Anamaria Ionescu a acceptat...

Vedete

Claudia Motea, foto Spectacola
EXCLUSIV
Actrița Claudia Motea a devenit vegetarian, în urmă cu 5 ani. 

Vedete

Claudia Motea, foto Spectacola
EXCLUSIV
Actrița Claudia Motea vine la Interviurile Spectacola și DC News, luni, de la ora 19:00, pentru a vorbi despre cartea „SHALOM, ISRAEL!”, care i-a adus trei recunoașteri importante.

Vedete

Waqas Ali Qadri și Lenny Martinez de la Outlandish
EXCLUSIV
Waqas Ali Qadri și Lenny Martinez de la Outlandish au vorbit cu reporterii Spectacola despre cariera lor muzicală și despre vizita pe care o vor face în România. 

International