Antonia și-a TATUAT chipul lui Alex Velea pe piele. Cum îl vede artista pe tatăl băieților ei

Data actualizării: | Data publicării:

Sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar iubirea lor este un exemplu pentru mulți oameni. Alex Velea a primit cel mai frumos cadou din partea Antoniei. 

Antonia se bucură de o relație perfectă alături de Alex Velea, iar împreună au doi băieți minunați. Chiar dacă sunt foarte discreți atunci când vine vorba de relația lor, Antonia are mereu grijă să îi arate lui Alex cât de mult îl iubește. 


Chiar dacă are mai multe tatuaje, unul este cu totul și cu totul special. În timpul unui videoclip de la sală, artista le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram tatuajul ei de pe umăr. Acesta reprezintă jumătate din chipul lui Alex Vlea și chiar dacă este desenat doar conturul feței, sunt foarte vizibile trăsăturile artistului. Pentru a fi sigură că toată lumea a înțeles, Antonia i-a dat și tag lui Alex Velea.

 

 

 

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia?

„Am fost prieteni mult timp. Ne-am cunoscut în 2009 la studio. A venit cu Tom Boxer și avea piesa aceea, ”Morena” și își dorea o piesă mai urbană și au venit la studio să-i prezinte Boxer niște instrumentale. Ne-a dat afară din studio și am zis: ”Ce-i asta? Să ne dea afară din studio să facă ea audiții?”. Nu am început chiar cu dreptul. Ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și prin 2011-2012 a început să vină la studioul la care lucram eu și ne-am împrietenit, nimic mai mult. Eu încă eram în relație, ea era în relație, nu aveam nicio treabă. Nu am simțit nicio scânteie”, a declarat Alex Velea la HappyFishTV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel